13.09.2017 Brandingkampagne lover godt for speditørernes fremtid

For 12 måneder siden satte Danske Speditører gang i en kampagne og hjemmesiden www.blivspeditør.dk blev lanceret, der skal gøre unge mennesker interesserede i en fremtid som speditør. Lige nu er planlægningen af kampagnens fase to ved at gå i gang. 

Der arbejdes på at producere en række småfilm, der lægges på YouTube. Dertil kommer besøg på Handelsskoler og et højere aktivitetsniveau på de sociale medier.

Siden hjemmesiden www.blivspeditør.dk så dagens lys har Uddannelses- og relationschef i Danske Speditører, Jakob Størling, kunnet konstatere, at kampagnen ganske enkelt er blevet en succes.

- Der er mange...

For 12 måneder siden satte Danske Speditører gang i en kampagne og hjemmesiden www.blivspeditør.dk blev lanceret, der skal gøre unge mennesker interesserede i en fremtid som speditør. Lige nu er planlægningen af kampagnens fase to ved at gå i gang. 

Læs mere her
11.9.2017
Brexit bliver en stor udfordring for logistikkæderne

Senest 29. marts 2019 skal den britiske skilsmisse fra EU være en realitet. Speditionsvirksomheder og det øvrige danske erhvervsliv er af gode grunde interesseret i så tidligt som muligt at få klarhed over, hvad Brexit kommer til at betyde for de fremtidige handels- og toldrelationer. 

30.8.2017
Danske Speditører inviterer til informationsmøder om persondata

Fra 25. maj 2018 gælder der opstrammede regler om håndtering af persondata. Derfor inviterer Danske Speditører nu medarbejdere fra medlemsvirksomheder til informationsmøder.

28.8.2017
Ved du nok om den internationale udvikling inden for transportjura?

Danske Speditører og advokatfirmaet Kromann Reumert afholder den 5. oktober 2017 på Christiansborg en konference, hvor medarbejdere i medlemsvirksomheder under Danske Speditører kan få et indblik i den seneste udvikling inden for transportjura.

21.8.2017
Chaufførerne skal ordentligt ud af førerhusene

Der skal skabes ordentlige forhold for chaufførerne både i forhold til parkering og sovefaciliteter, før man håndhæver forbuddet mod langt hvil i førerhuset, skriver Karl Christensen og Henrik Beck fra Danske Speditører. 

10.8.2017
Stor interesse for højaktuel Toldkonferencen

Konferencens temaer om de forventede toldmæssige konsekvenser af Brexit, den nye danske toldadministration og EU-Toldkodeksen er så betydningsfulde for dansk erhvervsliv, at medarbejdere fra mange danske virksomheder ønsker at få de seneste nyheder på området.

11.7.2017
Protektionisme eller frihandel: Italien bliver næste kampplads

I Jyllands-Posten skriver administrerende direktør i Danske Speditører, Martin Aabak, at med frihandelsaftalen mellem EU og Japan har de to økonomier, der tilsammen står for 28 procent af verdens bruttonationalprodukt, sendt et budskab om, at protektionisme ikke er vejen frem.

10.7.2017
Brexit kan knække logistikkæderne

Bliver Storbritannien en selvstændig toldzone som konsekvens af Brexit, vil det føre til længere transittider på gods ind og ud af zonen med to-fire dage. Det vil knække logistikkæderne. Sådan skriver administrerende direktør for Danske Speditører, Martin Aabak, i Berlingske. 

3.7.2017
Pas på annoncehajer i sommerferien

Sommerferie betyder afslapning og gode oplevelser for de fleste. Men for danske virksomheder kan sommerperioden give anledning til ubehagelige oplevelser i form af annoncehajer, der forsøger at udnytte situationen til at få omsætning og indtjening på tvivlsomme produkter.

20.6.2017
Vær opmærksom på forsinkelser i Tyskland

Den 7. juli 2017 mødes verdens topledere til G20-møde i Hamburg. De tyske myndigheder har meldt ud, at de allerede nu begynder forberedelserne af sikkerhedsmæssig karakter, herunder grænsekontrol.

16.6.2017
15.000 er nu med i speditørnetværket på LinkedIn

I midten af marts 2017 oprettede Danske Speditører et professionelt speditørnetværk på LinkedIn. I løbet af de første tre måneder er 15.000 personer fra virksomheder inden for spedition, logistik, handel og service kommet med.