Corona

Vi udsender løbende information om COVID-19 restriktioner og hvad man skal være opmærksom på som speditør via vores nyhedsbreve.

Er din virksomhed medlem, så kan du følge med i vores opdateringer i realtid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via knappen herunder.

Alle medarbejdere hos medlemsvirksomheder kan tilmelde sig (husk at bruge arbejdsmails til tilmelding)

De vigtigste links

Myndighederne opdaterer ofte deres hjemmesider – og mange af dem har lavet ganske glimrende guides, vejledninger og har opsat hotlines. Vi anbefaler altid at du opdaterer dig på disse sider, inden du træffer en beslutning.

Vi opdaterer kun vores hjemmeside her, når vi bliver opmærksomme på en ændring. Hvis der er forskel på hvad myndighederne oplyser på deres sider og hvad vi skriver her, så skal du altid forholde dig til myndighedernes udmelding.

Godstransport under COVID-19

I langt de fleste tilfælde er godstransport ikke omfattet af grænselukninger. Godstransport er et “anerkendelsesværdigt” formål og EU har anbefalet, at der overalt i Europa skabes “green lanes”, hvor tung trafik kan komme igennem så hurtigt som muligt.

Det betyder ikke at der ikke kan være karantænekrav og andre restriktioner, der påvirker varernes frie bevægelighed og skabe forsinkelser. Vi oplyser altid om alle gældende restriktioner på vores nyhedsmails.

I mellemtiden præsenterer vi her et overblik over de blå grænser. Du kan holde dig opdateret om sejlplaner, ruter og eventuelle forsinkelser her:

Scandlines

Rødby-Puttgarden + Gedser-Rostock

Forsea

Helsingør-Helsingborg

Fjordline

Danmark-Norge

Smyril Line

Danmark-Færøerme

Stena Line

Flere destinationer

Color Line

Danmark-Norge

DFDS

Danmark-Norge