UTIK - nyt registreringssystem for cabotage i Danmark

UTIK - nyt registreringssystem for cabotage i Danmark

Oprettelsesdato

10.12.2020 - 11:49

Den 1. januar 2021 skal cabotage registreres i Danmark, og de danske myndigheder afholder derfor online informationsmøde den 17. december 2020 vedr. dette.

Når de nye regler for lønvilkår på transportområdet træder i kraft, skal den enkelte udenlandske virksomhed anmelde sig i Erhvervsstyrelsens registerløsning for udenlandsk transportkørsel i Danmark (UTIK).

Erhvervsstyrelsen præsenterer den 17. december 2020 det nye register, som de enkelte virksomheder skal anmelde kørsler ind i. Derudover gennemgår de, hvordan anmeldelser skal foretages. Når systemet går i drift, kan virksomheder få adgang til registeret via virk.dk

Præsentationen af det nye register vil foregå på engelsk og finder sted over Microsoft Teams torsdag, den 17. december 2020, fra kl. 09:30 til 11:00.

Det vil være nødvendigt at tilmelde sig præsentationen senest den 14. december 2020, kl. 12:00. Tilmelding sker til Færdselsstyrelsen på tilmelding@fstyr.dk.

Se mere og tilmeld dig eller dine samarbejdspartnere på Færdselsstyrelsens hjemmeside her

Vi anbefaler at I deltager for at få den korrekte viden til hvordan registret skal tilgås.Vi vender naturligvis retur til jer når vi har yderligere vigtige informationer omkring UTIK.