Nyt fra Speditørskolen

Nyt fra Speditørskolen

Oprettelsesdato

24.01.2014 - 16:06

 

På Speditørskolen er vi i fuld gang med at udvikle nye kurser, konferencer og uddannelser. Vores fokus er, at løfte kompetencerne i branchen generelt. Det betyder, at vi arbejder målrettet på at udvikle fagspecifikke kurser og uddannelser til alle, og I kan glæde jer - der er spændende nyt på vej! Vi kan dog godt på nuværende tidspunkt løfte sløret for, at en af tingene vi fokuserer på er ledelse. Vi ønsker at udvikle endnu dygtigere ledere til branchen, både til dem som er nye i lederjobbet, dem som arbejder med ledelse på distancen og dem som ønsker at styrke deres nuværende lederkompetencer. Dette giver sig i første omgang udslag i 2 lederkurser som afholdes til foråret. ”Distanceledelse” og ”Styrk din gennemslagskraft som mellemleder”

Der kommer yderligere kurser til i foråret, så hold øje med vores kursuskatalog, som hele tiden bliver opdateret. Find det her

Vi håber I synes om tiltagene. Er der en der sidder med en god ide eller et ønske til faglig udvikling, er du meget velkommen til at kontakte os på info@dasp.dk

 

Transportjuridisk mødedag den 3. april 2014 kl. 10.00 – 15.00, Comwell Kolding.

Speditørskolen er glad for endnu en gang, at invitere til den årlige transportjuridiske mødedag! En dag for transportkøbere og -udbydere, hvor både de juridiske og praktiske aspekter i relation til kontraktindgåelse bliver gennemgået. 

Dagens temaer er Tenders og E-fragtbrev!

  • Mød bl.a. Thomas C. Lyck, Director of Freight Management & KAM, Danfoss & Jørn Bøllund, Blue Water Shipping, der taler om de juridiske udfordringer i forbindelse med transportaftaler – set fra både transportkøbers og – udbyders vinkel.
  • Få viden om sidste nyt fra den juridiske verden – domme & retningslinjer
  • Hvad er status på E-fragtbreve? 
  • Transportkontrakter – logistik, vognmand og lager. Præsentation af Danske Speditørers vejledninger 

Se hele programmet og priser her:

TILMELDING KAN SKE VIA  HJEMMESIDEN HER , ELLER VIA E-MAIL TIL  JST@DASP.DK. HAR DU YDERLIGERE SPØRGSMÅL, ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT RINGE ELLER SKRIVE TIL OS PÅ TLF. NR. 3374 6727.

 

Sidste chance for tilmelding til Toldopgaven!

Vi nærmer os afholdelsen af første modul af Told Diplom uddannelsen – Toldopgaven. Kurset starter den 25. februar 2014 på IBC i Kolding. Har du medarbejdere som kunne tænke sig at deltage, er muligheden der for det nu. Du kan læse mere om modulet her: