Fremtidens logistik 2021

Fremtidens logistik 2021

Oprettelsesdato

20.05.2021 - 10:17

Efter et turbulent 2020 i coronaens tegn, er vi glade for at kunne byde dig velkommen til konferencen Fremtidens logistik 2021 som afholdes den 16. september 2021 i forbindelse med Transportens dag i Messecenter Herning. Konferencen er for både transportkøbere- og sælgere, og fokuserer på hvordan digitalisering og fokus på klima kan skabe værdi for begge parters forretninger.

Du vil bl.a. blive præsenteret for ord som collaborative logistics– hvad betyder det for måden hvorpå vi ser på logistikken i dag, og hvad betyder det for transportkøberne – og sælgerne? Dette vil Kristian Hegner Reinau, Associate Professor in Transport, Head of Freight Transport Research Group, Aalborg Universitykomme med sit bud på.

Konsulentvirksomheden 3-Top offentliggører deres analyse af de digitale speditørers forretningsmodel– Hør hvilken værditilvækst de digitale speditører skaber for deres kunder. Rammer deres produkt kundernes behov bedre end den måde hvorpå vi arbejder i dag?

Og få fra Agnieszka Zulewska, VIA University, konklusionen på hvad der ligger til grund for at skabe en "highly performing"speditionsvirksomhed anno 2021” Indlægget er konklusionen på 3 års forskning i hvordan du skaber en forretningsmodel og logistikvirksomhed der skaber værdi for dine kunder.

Fokus i år er også på klimaet– er det muligt at få klimahensyn til at gå hånd i hånd med forretningsudvikling? Jan Breinholdt, Supply Chain Executive hos STARK kommer med bud på hvordan transportkøber- og sælger i samarbejde fokuserer på bl.a. Co2 udledning, og sammen skaber værdi for hinanden. Kort sagt – en dag med fokus på fremtidens logistik. Få indblik i hvad der er af muligheder for både transportkøbere og transportsælgere.

For at se hele programmet - tryk her