Bliv Speditør

Spedition er softwaren der får hardwaren (fly, skib, tog & bil) til at hænge sammen.

Som Speditør er du arkitekten bag den vellykkede transport. Om det er haveborde der skal sejles fra Asien til Europa, en boreplatform der skal flyttes i Nordsøen, en skibsmotor der skal til Færørerne eller en udstoppet elefant der skal fra Afrika til Sverige. Uanset hvad der skal transporteres, er du den der får det til at ske.   

Du får ikke noget forærende – til gengæld er det spændende!

Vil du arbejde i et internationalt miljø med muligheder for udstationering i udlandet? Kan du lide at sælge og rådgive andre? Kan du tænke innovativt? Er du interesseret i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt og hvor du skal tage ansvar? En hverdag hvor du løser komplekse logistiske udfordringer og får flyttet varer fra a til b på den hurtigste og bedste måde? Hvis ja til dette så er uddannelsen til Speditør noget for dig!

- og muligheden for at få arbejde som Speditør er høj. Der er nemlig meget stor efterspørgelse på dygtige Speditører idag....og så er lønnen god!

Er det svært at vælge uddannelse – så vælg én der kommer hele vejen og verdenen rundt! Når du arbejder som Speditør, skal der bruges mange forskellige evner. Du skal vide noget om salg, økonomi og jura, transport og logistik samt sprog og kultur. 

Du kan læse mere om hvad en Speditør laver og om uddannelsesforløbet her

Vil du se en film om hvad spedition er, tryk her