Transportjuridisk Mødeklub

 

 

- når virkelighed og transportjura hænger sammen 

Om TRANSPORTJURIDISK MØDEKLUB

Erfaring gør dig i stand til at genkende fejl du har begået. Med Transportjuridisk Mødeklub bliver du mange erfaringer rigere, for hver gang vi ses.

Transportjuridisk Mødeklub er et mødested for praktikere blandt medlemsvirksomhederne, der i dagligdagen er beslutningstagere og personer, hvor kendskab til aktuel lovgivning, retspraksis, fortolkning og mange andre juridiske redskaber vil hjælpe speditørernes beslutningsproces. Transportjuridisk Mødeklub arbejder for at styrke speditørerhvervets knowhow sådan at medarbejderne bliver bedre beslutningstagere.

Det er et vilkår for deltagelse, at du er parat til at dele egen knowhow med deltagerne, herunder deltage i faglige diskussioner. Kun på den måde tror vi på, at alle deltagere bliver en erfaring rigere. Det er en speditørklub, hvor du selv kan være med til at bestemme de problemstillinger som vi tager op. Har du derfor et godt emne i tankerne, så skriv til Danske Speditørers Juridiske Afdeling her

Har du brug for en kort genopfriskning eller en introduktion til nyt lovstof, og har du en særlig udfordring som du ofte løber ind i, skal du tilmelde dig Transportjuridisk Mødeklub.

Ring på 70 13 12 14 for at høre mere og bliv en del af klubben.