Vores koncept

Vores enheder under Speditørernes Forsikringsservice arbejder tæt sammen for at sikre speditørerne den bedste service fra start til slut. Vores mål er at skabe værdi for medlemmer – fra hverdagen og direkte ned på bundlinjen.

Vores forsikringskoncept bygger på en 360-graders løsning:

Først og fremmest sikrer vi, at jeres kontrakter afspejler den ydelse I leverer. Her kan en del af jeres risiko minimeres.

Herefter kan den resterende risiko afdækkes via forsikring, både til jer selv, og til jeres kunder og underleverandører. I sikrer jer selv mere korrekt forsikringsafdækning og typisk en lavere præmie.

Hvis skaden sker, har vi eget advokatkontor, der behandler skaden, og sørger for advokatbehandling, hvis behovet opstår.

Vi kan derfor hjælpe jer hele vejen igennem: analyse af jeres risici, indtegning af korrekt dækkende forsikringer, behandling af skader – og hvis det udvikler sig, sørger vi også for advokatbehandling.

I særdeleshed på forsikringsområdet, hvor vi har hjulpet vores medlemmer med at finde (og opfinde) forsikringsprodukter, der tager højde for de udfordringer medlemmerne møder i hverdagen.

Det gør vi i samarbejde med få udvalgte forsikringsselskaber, som kan levere særlige løsninger specielt tilpasset speditørens behov.

Og fordi vi er ejet af medlemmerne, så er vores mål ikke at dele overskud med aktionærer, men at skabe værdi for vores medlemmer – fra hverdagen og direkte ned på bundlinjen.

Derfor kan vi også, uden omsvøb, sige at vi har markedets bedst dækkende og mest værdiskabende forsikringer for speditørvirksomheder.