Transportjuridisk Mødeklub 2024

Transportjuridisk Mødeklub er et netværk for medlemmer af Danske Speditører, der interesserer sig for transportjura. Netværket mødes to gange årligt, forår og efterår, og diskuterer relevante- og aktuelle juridiske emner.

Erfaring gør dig i stand til at genkende fejl du har begået. Med Transportjuridisk Mødeklub bliver du mange erfaringer rigere, for hver gang vi ses.

Transportjuridisk Mødeklub er et netværk for praktikere blandt medlemsvirksomhederne, der i dagligdagen er beslutningstagere og personer, hvor kendskab til aktuel lovgivning, retspraksis, fortolkning og mange andre juridiske redskaber er en vigtig del af dagligdagen. Vi kalder os selv for en “nørdeklub”, fordi vi diskuterer transportjuridiske emner og går helt ned i deltaljen for at se alle aspekter af problemstillingerne.

Transportjuridisk Mødeklub arbejder for at styrke speditørerhvervets viden om jura, og juridiske problemstillinger, der opstår i branchen.

Det er et vilkår for deltagelse, at du er parat til at dele egen knowhow med deltagerne, herunder deltage i faglige diskussioner. Kun på den måde tror vi på, at alle deltagere bliver en erfaring rigere.

Har du et godt emne i tankerne?

Transportjuridisk Mødeklub er et netværk, hvor du selv kan være med til at bestemme de problemstillinger som vi tager op.

Har du en idé til et emne, så skriv til Danske Speditørers Juridiske Afdeling på www.info@dasp.dk.

Transportjuridisk Mødeklub 2023

Næste møde afholdes hos Alpi i Herning, hvor vi skal dykke ned i to forskellige problemstillinger/cases.

1. Case: Hvilke udfordringer opstår når man som kontraherende transportør indgår i en kæde af transportører, særligt i relation til kontrakter og skadessager? Hvordan kan vi komme udfordringerne til livs?

2. Case: Kommer snart


Endeligt program kommer snart.

Varighed

Onsdag den 4. september

Kl. 13.00-16.00

Pris

Kun for medlemmer

Medlemspris

Gratis for medlemmer

Program

Tilmelding