Fokus på fremtidens kompetencer i speditionsbranchen – Webinar om Danske Speditørers uddannelsesvej

Øget effektivitet, digitalisering og fokus på klimaet via nedbringelse af udledning af Co2, er emner man ofte støder på i vores branche. På Speditørskolen er vores fokus hele tiden, hvordan hjælper vi medlemmerne bedst muligt med adgang til de rette kompetencer – hele vejen fra speditørelevuddannelsen til bacheloruddannelser

Deltag på vores webinar den 16. maj fra kl. 09.00 - 10.15, hvor du vil blive præsenteret for Danske Speditørers uddannelsesvej og de muligheder den giver.

Effektivitet, digitalisering og fokus på klimaet via nedbringelse af udledning af Co2, er emner man ofte støder på i vores branche. Og der sker rigtig meget på området i øjeblikket. Senest er der i vinteren 2023 kommet en ny ISO standard (ISO 14083) på området, som beskriver metodemæssigt hvordan man beregner sin udledning af Co2 ved transport af gods. At kunne lave disse beregninger stille krav til både kompetencer, data og datakvalitet i speditionsvirksomhederne.

På Speditørskolen er fokus hele tiden på, hvordan vi kan hjælpe medlemmerne med adgang til de rette kompetencer – hele vejen fra speditørelevuddannelsen til bacheloruddannelser. Et nyt ben på Danske Speditørers uddannelsesvej er derfor helt i tråd med ovenstående, en Diplomuddannelse i bæredygtighed, data og digitalisering. Uddannelsen tilbydes i samarbejde med DTU, og fokuserer 100% på fremtidens krav til Co2 rapportering og bæredygtighed. Et område som kun bliver større de kommende år, og som alle speditionsvirksomheder skal have kompetencer omkring.

Vil du høre mere om denne uddannelse, og alle de andre uddannelser Danske Speditørers uddannelsesvej består af, så afholder vi et webinar om disse den 16. maj fra kl. 10.00. På dette webinar, vil du udover ovenstående, også høre om talentspor på elevuddannelsen, Eksamineret Speditør, adgang til HD 2. del, Diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering, vores nye internationale speditøruddannelse, Tolddiplomuddannelsen og meget mere. Du får kort og godt et indblik i alle de tilbud du som medlem i Danske Speditører har adgang til mht. kompetenceudvikling.

Så er du interesseret i at høre mere om ovenstående, enten for din egen skyld, eller for dine medarbejdere, så tilmeld dig til den 16. maj.

For yderligere information og tilmelding – tryk her

Log ind

Du skal være medlem og logget ind for at se dette indhold.

Tilmeld dig

Hvis du ikke har en brugerkonto, men er medlem af Danske Speditører kan du oprette en brugerkonto her: