Arrangementer Speditørforening Lillebælt

Arrangementer i foreningen

Bestyrelsen i Speditørforening Lillebælt afholder arrangementer af faglig interesse for sine medlemmer. Det kan enten være online (for at spare tid) og “live” for bare en gang imellem at mødes rigtigt.

Diesel og km afgift – når politik og praktik mødes

Speditørforening Lillebælt inviterer dig hermed til webinar om de nye diesel- og kilometerafgifter, der bliver indført pr. 1. januar 2025.

Transportsektoren er desværre bagud, når det handler om at køre den grønne fremtid i møde. Derfor vil regeringen tage nye midler i brug, som kan sætte tempoet op på branchen og føre os hurtigere i mål.

Regeringens forslag er derfor foreløbigt en kilometerafgift og en dieselafgift.

På mødet vil politisk chef i Danske Speditører Lars Bechl præsentere dig for, hvad de nye regler omfatter, og hvad du skal være opmærksom på.

Hvad er de tekniske krav og hvordan imødekommes de? Hvad med HVO diesel og grænsehandlen? Og hvordan kontrolleres det hele?

Lyt med på webinaret den 27. august kl. 14.30, hvor Lars vil fortælle yderligere om de nye regler, og hvordan du forbereder dig bedst muligt.

Vi håber at se så mange af jer som muligt. Og du må meget gerne dele denne invitation med dine kolleger.

Webinaret afholdes den 27. august 2024 kl. 14.30.

Kommende arrangement:

Lær generation Z at kende

Unge der er født mellem 1995 og 2012 bliver kaldt generation Z. En generation der bliver færre og færre af, og derfor er konkurrencen blandt virksomhederne benhård for at tiltrække de dygtige medarbejdere. Men hvem er generation Z? Hvad søger de i deres arbejdsliv, hvordan tiltrækker man dem, og vigtigst af alt – hvordan tilknytter man dem?

Deltag på Speditørforening Lillebælts eftermiddags arrangement i efteråret 2024 (dato kommer snarest) hvor du kan møde dine kolleger fra branchen, og blive lidt klogere på hvad der motiverer og engagerer unge mennesker i dag.

Hold øje med invitationen fra Speditørforening Lillebælt


Tilmelding

Vælg og klik på en tilgængelig dato neden under. Er der ingen datoer at vælge, er der ingen ledige datoer.