Netværksarrangement

“Sur for en sikkerheds skyld”

mød op, deltag, hyg dig, grin, bidrag og vær med til at skabe et netværk med dine lokale kolleger i branchen.

Mikael Kamber kommer og fortæller om arbejdsglæde og udfordrer os på kommunikation og på hvordan vi er gode kolleger for hinanden.

Forbered dig på en indsprøjtning med humor og inspiration, når Mikael Kamber på vores netværksarrangement præsenterer os for den nyeste viden om de faktorer, der skaber trivsel og arbejdsglæde.

Inden oplægget er forbi, har du identificeret, hvad der allerede i morgen kan blive dit første skridt på vejen mod en større arbejdsglæde. Og nej, det handler ikke om at ”tænke positivt”. Det handler om at gøre det rigtige i situationen.

Oplægget bygger på Mikael Kambers bestseller ”SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD?”, der præsenterer de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og hjerneforskning – og hans eget arbejde med emnet i mere end 10 år.

Mikael Kamber

Mikael Kamber (f. 1967) er journalist og nyhedsvært på TV2. Han holder desuden foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi. Han har skrevet fire bøger om trivsel og arbejdsglæde og taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA.

Praktisk

Efter foredraget er foreningen vært for middag, hvor vi kan fortsætte snakken og muligheden for at mingle med kon-kolleger fra branchen.

Arrangementet koster 250,- per deltager incl. middag, tilmeldingen er bindende.

Der afregnes 250,- for no-show ved afbud efter 10/11-2021.

Tilmelding senest d. 10/11-2021

DET ER FØRST TIL MØLLE, DA DER ER ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen og glæder os til at se Jer til en hyggelig eftermiddag og aften.

De bedste hilsner

På vegne af

Speditørforening Lillebælt

Henriette.

Tilmelding

Vælg og klik på en tilgængelig dato neden under. Er der ingen datoer at vælge, er der ingen ledige datoer.