Inkasso

Er I trætte af at bruge kræfter på at sende rykkerskrivelser? Tilmeld jer vores Inkassoordning for bare 995,- kr. årligt

Undgå spekulationer og dyre indrivelsesomkostninger

Danske Speditører tilbyder at hjælpe medlemsvirksomheder med at inddrive ubestridte tilgodehavender – såvel danske som udenlandske – hurtigt og effektivt.

Det sker via et fordelagtigt samarbejde med Collectia A/S, som er leverandør af Danske Speditørers inkassoløsning.

Med løsningen tilbydes du som medlem af Danske Speditører et gratis udenretligt inkassoforløb for fordringer, som ikke er bestridt af debitor, uanset kravets størrelse.

Inkassoløsningen indebærer ligeledes, at Collectia tilbyder at forestå den rykkerskrivelse der er lovpligtig at afsende, såfremt fordringen ønskes overdraget til inkassation straks den er forfalden.

Collectia besidder høje kompetencer på inkasso og forsøger at få enhver sag løst med minimale omkostninger til følge. Der lægges i inddrivelsesforløbet stor vægt på en personlig og ligeværdig kommunikation med debitor i bestræbelse på, at kundeforholdet mellem debitor og kreditor forbliver intakt.

 

Med inkassoløsningen tilbydes din virksomhed således følgende fordele:

  • Gratis udfærdigelse af lovpligtig rykkerskrivelse
  • Ubegrænset oprettelse af nye sager
  • Gratis udenretslig inddrivelse i udvidet sagsforløb
  • Overvågning af sager
  • Varetagelse af sager i ind og udland
  • Gratis indberetning til RKI og Debitorregisteret
  • Mulighed for skræddersyede løsninger
  • Gratis rådgivning og vejledning

 

Såfremt det ønskes moniterer SPEDITØRERNES RETSVÆRN medlemsvirksomhedens sager online på lige fod med virksomheden og kan således hurtigt træde til med den transportjuridiske ekspertise, hvis der under inkassosagsbehandlingen kommer indsigelser fra debitor, som skal imødegås for at fremme sagen bedst muligt.

SPEDITØRERNES RETSVÆRN kan ligeledes – efter nærmere aftale herom – overtage sagens videre behandling, hvis det bliver nødvendigt at fortsætte sagen ved en domstol.

For et fast årligt abonnement på bare DKK 995,00 ekskl. moms kan du gøre brug af ordningen.

Kontakt Danske Speditørers Juridiske Afdeling på telefon 70 13 12 14 eller pr. mail info@dasp.dk.