Told, moms & afgifter

Speditørernes Retsværn tilbyder hjælp ved håndtering af told, moms og afgifter. Se fx vores overblik over momsreglerne for transportydelser.

Told

Området for told- og afgifter er en kerneydelse for mange speditionsvirksomheder. Området byder på særdeles komplekse udfordringer og regulering, og indebærer betydelige økonomiske risici. Det er derfor bydende nødvendigt, at forhold vedrørende told og afgifter håndteres korrekt.

I samarbejde med advokatfirmaet Delacour Dania tilbyder SPEDITØRERNES RETSVÆRN specialiseret rådgivning og sagsførelse, såvel overfor SKAT og EU-myndigheder, i Landsskatteretten og for domstolene, vedrørende alle aspekter af told og afgifter og vedrørende moms.

Moms

Speditører opererer ofte på det internationale marked, og leverer typisk sine ydelser hen over landegrænser, i samarbejde med såvel danske som udenlandske kunder og underleverandører.

Heraf udspringer en række væsentlige problemstillinger vedrørende moms, som SPEDITØRERNES RETSVÆRN tilbyder assistance med.

Ønsker I et overblik over momsreglerne på transportydelser?
Så læs mere nedenfor og hent vejledningen, der giver jer et overblik over momsreglerne (kræver login før denne del kan ses)

AEO

Under fællesbetegnelsen AEO (Authorized Economic Operator) og med udspring i terrorhandlinger og ønske om større sikkerhed og kontrol i logistikkæden, har EU koblet varers told- og sikkerhedsmæssige aspekter sammen.

Hvorvidt en speditionsvirksomhed bør ansøge om AEO-autorisation medfører en række komplekse udfordringer og overvejelser som SPEDITØRERNES RETSVÆRN har sammensat en for branchen unik task force-gruppe til at assistere speditionsvirksomheder med.