Uddannelse, kurser & konferencer

I en stadig mere konkurrencepræget verden bliver uddannelse og dokumenterbare faglige kompetencer vigtigere og vigtigere. Det kræver en grunduddannelse af høj karat – og det kræver ikke mindst efteruddannelser, der kan gøre gode speditører bedre. Derfor satser vi i Danske Speditører meget på at skabe og opretholde gode uddannelser for hele branchen.

Uddannelser

Danske Speditører tilbyder en række fagspecifikke uddannelser og kurser indenfor spedition og told. 

Som eneste udbyder tilbyder vi en fuld uddannelsesvej fra elevuddannelse til bachelor niveau specifikt indenfor godslogistik og spedition. Og som de eneste tilbyder vi en Tolduddannelse, hvor du får kompetencerne til at arbejde med, og rådgive omkring told. 

Eksamineret Speditør

Danske Speditører tilbyder en speditionsfaglig akademiuddannelse, udviklet i samarbejde med IBA Kolding. Få en enestående mulighed for gøre dig fagligt endnu dygtigere i dit daglige arbejde som Speditør.

International freight forwarding training

International freight forwarder training program developed by Danish Freight Forwarders

Diplomuddannelser

Diplomuddannelserne i Transport & Supply Chain Optimering og Bæredygtighed, Data og Digitalisering er en fagligt målrettet uddannelser til speditions- og transportbranchen i Danmark.

Tolddiplomuddannelsen

Danske Speditører har i samarbejde med Toldstyrelsen udviklet en Tolddiplomuddannelse, som er målrettet til medarbejdere, der i deres daglige arbejde beskæftiger sig med told.

Toldklareruddannelsen

Overbygning på Tolddiplomuddannelsen, hvis formål er at uddanne Toldeksperter.

Lederuddannelser

Danske Speditører tilbyder to lederuddannelse for såvel nye som for erfarne ledere.

HD. 2. del

Som Eksamineret Speditør, har du adgang til HD 2. del

Kurser

Kurser målrettet speditionsbranchen indenfor told og spedition.

Forsendelse

Forsendelse og TIR ordningen

Forædling og oplag

Få hævet kompetenceniveauet i toldbehandlingen

Toldskyld

Toldskyld, toldlempelse, sikkerhedsstillelse, midlertidig indførsel, definitiv toldfrihed og meget mere.

Toldpræference

Lær om toldbehandlinger, varens oprindelse, præference- oprindelse og frihandelsaftaler

Told brush up

For dig der har taget Tolddiplomuddannelsen tidligere, men gerne vil høre nyeste nyt

Arrangementer og konferencer

Bliv Speditør

Som Speditør er du arkitekten bag den vellykkede transport. Om det er haveborde der skal sejles fra Asien til Europa, en boreplatform der skal flyttes i Nordsøen, en skibsmotor der skal til Færørerne eller en udstoppet elefant der skal fra Afrika til Sverige. Uanset hvad der skal transporteres, er du den der får det til at ske.

Vil du arbejde i et internationalt miljø med muligheder for udstationering i udlandet? Kan du lide at sælge og rådgive andre? Kan du tænke innovativt? Er du interesseret i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt og hvor du skal tage ansvar? En hverdag hvor du løser komplekse logistiske udfordringer og får flyttet varer fra a til b på den hurtigste og bedste måde? Hvis ja til dette så er uddannelsen til Speditør noget for dig!

– og muligheden for at få arbejde som Speditør er høj. Der er nemlig meget stor efterspørgelse på dygtige Speditører idag….og så er lønnen god!

Er det svært at vælge uddannelse – så vælg én der kommer hele vejen og verdenen rundt! Når du arbejder som Speditør, skal der bruges mange forskellige evner. Du skal vide noget om salg, økonomi og jura, transport og logistik samt sprog og kultur.