Transportjuridisk Mødeklub 2023

Transportjuridisk Mødeklub er et netværk for medlemmer af Danske Speditører, der interesserer sig for transportjura. Netværket mødes sædvanligvis to gange årligt, forår og efterår, og diskuterer relevante- og aktuelle juridiske emner.

Erfaring gør dig i stand til at genkende fejl du har begået. Med Transportjuridisk Mødeklub bliver du mange erfaringer rigere, for hver gang vi ses.

Transportjuridisk Mødeklub er et netværk for praktikere blandt medlemsvirksomhederne, der i dagligdagen er beslutningstagere og personer, hvor kendskab til aktuel lovgivning, retspraksis, fortolkning og mange andre juridiske redskaber er en vigtig del af dagligdagen. Vi kalder os selv for en “nørdeklub”, fordi vi diskuterer transportjuridiske emner og går helt ned i deltaljen for at se alle aspekter af problemstillingerne.

Transportjuridisk Mødeklub arbejder for at styrke speditørerhvervets viden om jura, og juridiske problemstillinger, der opstår i branchen.

Det er et vilkår for deltagelse, at du er parat til at dele egen knowhow med deltagerne, herunder deltage i faglige diskussioner. Kun på den måde tror vi på, at alle deltagere bliver en erfaring rigere.

Har du et godt emne i tankerne?

Transportjuridisk Mødeklub er et netværk, hvor du selv kan være med til at bestemme de problemstillinger som vi tager op.

Har du en idé til et emne, så skriv til Danske Speditørers Juridiske Afdeling på www.info@dasp.dk.

Transportjuridisk Mødeklub 2023

På vort kommende møde sætter vi fokus på kontrakter og claims i samspil med forsikring.

Vi mødes d. 16.marts kl. 14.00 – 16.00 hos Kuehne + Nagel A/S, Bredebjergvej 1, 2630 Taastrup

Varighed

16. marts 2023 kl. 14.00 – 16.00.

Pris

Kun for medlemmer

Medlemspris

Gratis for medlemmer

Program

14.00
Velkomst v/Rasmus Køie, advokat (H), Danske Speditører
14.05
Kuehne + Nagel A/S’s håndtering af kontrakter og claims i forhold til forsikring, dels ifm. underwriting, dels ifm. skadesbehandling
v/ Ane Møller-Hansen, Kuehne+Nagel
14.45
Pause
15.00
Valg af forsikringspartner – dækning og præmie er vigtig; men hvad med serviceniveauet i forbindelse med skadesbehandling?
v/ Lasse Fausing, Skadespecialist, Curatio ApS
15.30
Debat om dagens emne
16.00
Tak for i dag.

Tilmelding