Webinar om EU vejpakke og Toldkonferencen 2022

Webinar om EU vejpakken 22. juni 2022

Få et overblik over EU’s Vejpakke – både de regler som allerede finder anvendelse og de som vi skal forberede os på kommer til at finde anvendelse over de næste år.

Få et overblik over de væsentligste elementer i reglerne om:

  • Køre- og hviletid samt takografer
  • Udstationering
  • Cabotage- og kombitransporter
  • Etableringskravet
  • Arbejdstid
  • Varebiler

v/ Nicoline Hørsman Hjarsø. Juridisk Konsulent, Danske Speditører

Webinaret er gratis for medlemmer af Danske Speditører og afholdes onsdag den 22. juni kl. 10.00-12.00

Toldkonferencen 2022

På Toldkonferencen 2022 kan du bl.a. møde repræsentanter fra Erhvervsstyrelsen og Eksportkontrolakademiet, der vil komme ind på højaktuelle emner som eksportkontrol, sanktioner og dual use. Emner du skal være meget opmærksom på i denne tid, da restriktioner og regler hele tiden ændrer sig. Få sidste nyt på området, og bliv opdateret på hvad du skal være opmærksom på, hvad du skal undgå og hvad konsekvenserne for din virksomhed er, hvis reglerne brydes.

På konferencen vil du også møde Toldstyrelsen, der giver sidste nyt og status på implementeringen af nye IT systemer. Hvad bliver lanceret i 2023 og 2024 og hvad skal du være opmærksom på den forbindelse? Få sidste nyt om importsystemet, som pt. er udsat, og som noget helt nyt vil Toldvejledningen på konferencen gennemgå, og svare på en række aktuelle spørgsmål og udfordringer, som de oplever volder brugerne udfordringer. Og du vil i pauserne have mulighed for at stille dine egne spørgsmål til Toldvejledningen.

Bliv klogere på toldfuldmagter og hvorfor det er så vigtigt at have styr på disse. Dette vil Advokat Rasmus Køie, Speditørernes Retsværn komme ind på.

Du kan se programmet her

Tilmelding

Vælg og klik på en tilgængelig dato neden under. Er der ingen datoer at vælge, er der ingen ledige datoer.